Dagelijkse INFO WO. 12 augustus

op aug 12, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO WO. 12 augustus

De belangrijkste Mariadag in het jaar (haar ten-Hemel-opneming) van 15 augustus, valt dit jaar op een zaterdag. Daarom is er op die dag zelf, komend weekend in Meijel een extra H. Mis. En net als vorig jaar, bij de Mariagrot in de Afscheidsruimte –op het kerkhof.

De begintijd van deze viering, die speciaal in het vaste Mis-schema is toegevoegd, is Aangepast: het begint om 18.00 uur !

Bij deze Mariaviering in Meijel, worden persoonlijke Kruidenbusselkes (Krudwisj) aan de aanwezigen uitgedeeld.

In de jaren dat er geen groot Oogstdankfeest is,
worden deze verzameld door Piet Schers met hulp van enkele leden van de kerkhofploeg, en samengebonden door de bloemsiergroep van de parochie.

De reguliere H. Mis op zondagmorgen van dit weekend, komt hierdoor eenmalig te vervallen.