Dagelijkse INFO WO. 18 november

op nov 18, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO WO. 18 november

Kerk Meijel Rood verlicht op #RedWednesday woensdag 25 november.

Volgende week wo. 25 november, wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de Vrijheid van Godsdienst als mensenrecht. De afgelopen jaren werden, op initiatief van Kerk in Nood, beroemde gebouwen als de Sacre Coeur in Parijs, de Sagrada Familia in Barcelona, de Cristo Redentor in Rio de Janeiro met Rood verlicht. De eerste actie van Red Wednesday was 2016 in het Verenigd Koninkrijk. In dat land doet ook het Parlementsgebouw van Westminster mee.

Dit jaar ook weer de kerk in Meijel. Samen met tientallen andere grotere kerken in heel Nederland. Met hulp van Niels Grol (NGS) en zijn medewerkers, kleurt de Méélse kerktoren woensdagavond 25 november Rood, als oproep tot respect voor gelovigen en tussen geloofsgroepen.

Zie ook op internet: #RedWednesday, of bij: website Bisdom Roermond  <KLIK HIER>