Dagelijkse INFO DO. 24 september

op sep 24, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO DO. 24 september

Het bevrijdingsvuur dat vorige zaterdagavond naar de kerk in Meijel is gebracht, brandt nog tot en met morgen bij de Levensboom.

*Morgenavond is het H. Vormsel (in besloten kring, met alleen de gezinnen). Ook dan staat de vlam, en het vuur van de H. Geest juist centraal.

*En na WOII hebben de dorpelingen weer de kracht gevonden, het ‘heilig vuur’ zo te zeggen, om hun kerk weer op te bouwen. En is deze het afgelopen jaar, 75 jaar na de oorlog met vereende krachten gerenoveerd. Dat gedenken en vieren we in dankbaarheid, in de H. Mis van zaterdagavond. Nadat het eerder in maart moesten worden uitgesteld, vindt het nu doorgang op de originele datum van het Oogstdankweekend. Dus, met de Heimatkapelle. AANMELDBRIEFJES zijn noodzakelijk.
De H. Mis is dan via Omroep P&M te volgen via Live-Stream: >KLIK DAARVOOR HIER<