Dagelijkse INFO WO. 26 augustus

op aug 26, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO WO. 26 augustus

MEDEDELING.
-Aan de Mortel is gisteren overleden: mw. Padmi Maya Tamang (82jr.).
-Zij woont al 10 jaar in Meijel. Oorspronkelijk komt zij, van Bhutan. Een land tussen China en India.
-Zij is christen. De familie wil haar, via bemiddeling van Uitvaartbegeleiding Roland van den Boom, begraven in haar woonplaats -op het Meijelse kerkhof.

-MA. 31 augustus is haar Afscheid, buiten bij de ruimte op het kerkhof. Met een 30tal mensen, uit heel Nederland verzameld. Zij nemen plaats op houten klapstoeltjes, van de parochie.

Overeengekomen Orde van Dienst:
11.00 uur: Uur van Christelijk Afscheid, met de eigen regionale geestelijke uit Baarlo, in de Nepalese taal.
12.00 uur: Uur van Gebed, bij het graf (is in de cultuur van de christenen daar, gebruikelijk).
13.00 uur: kort koffie/thee moment, met de gekomen mensen uit heel Nederland, aan de zijkant onder de Afscheidsruimte.

Het heeft ongeveer eenzelfde vorm, als onze eigen dienst onlangs op 15 augustus met Maria-ten-Hemelopneming. Alleen dit is geen H. Mis, maar een dienst van woord- en gebed.

Wie maandag rond deze tijd, op het kerkhof komt weet hiermee dus ervan.
En als Meijelse mensen maandag op het kerkhof komen, wordt dit ook –indien gewenst- toegelicht.

De geldende corona-maatregelen, worden gehandhaafd.

Kapelaan Roger Maenen