Dagelijkse INFO WO. 29 juli

op jul 29, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO WO. 29 juli

‘N ZOMERSE EXCURSIE (15).

In het Italiaanse dorp waar de Don Camillo-films zijn opgenomen, is een echt Museo di Don Camillo e Peppone. In sommige reisgidsen bewust omgekeerd geschreven, met kameraad Peppone in de naam juist voorop. Uit de films is duidelijk, hoe dat komt.

Dadelijk kunt u in het dorp Brescello zelf eens polshoogte te nemen, en de omgeving van de verhalen te herkennen.

BELANGRIJK: om alle foto’s te bekijken, svp wel klikken op het fototoestel linksonder in de afgebeelde foto van de website, die u te zien krijgt <ALS U HIER KLIKT>

( reizen in deze maanden is misschien nog niet voor iedereen makkelijk. Daarom komen enkele virtuele Dagtrips in juli en augustus vanuit Meijel op de weblog )