Dagelijkse INFO WO. 7 oktober

op okt 7, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO WO. 7 oktober

MEDEDELING – Op basis van de actuele stand van de aanwijzingen
[ max. 30 aanwezigen; geen samenzang ] vanuit de RijksOverheid, is:

> voor de parochie Meijel
> voor de komende 2 weekenden

de volgende handelingswijze gekozen:
> Er worden in de H. Missen GEEN Misintenties gelezen.
(voorlopig voor: ZA. 10 okt. en ZO. 18 okt. NIET; en dit kan mogelijk nog worden verlengd)
> Aanmeldbriefjes zijn (weer) noodzakelijk, vanwege de capaciteit van: max. 30.

Voor de H. Mis van ZA. 10 okt, 19u zijn de briefjes beschikbaar:
…….vanaf do. 8 okt, 08.00 uur (ochtend-openingstijd van de kerk, op het prikbord bij de ingang)
…….Voor de H. Mis van ZO. 18 okt, 11u zijn de briefjes beschikbaar:
vanaf begin vd werkweek: ma. 12 okt, 08.00 uur (prikbord bij de ingang van de kerk).

Deze handelingswijze geldt voor: deze, en volgende week –op basis van de nu bekende aanwijzingen. Afhankelijk van de uitkomst van het vervolggesprek tussen Minister van Justitie Grapperhaus en de gezamenlijke kerken komende vrijdag 9 okt, en de instructies van de Bisschoppen daarna, wordt dan de handelingswijze voor de Parochie Meijel gekozen, voor de periode vanaf MA. 19 oktober.

Maar bovenstaande Mededeling geldt vanaf nu t/m zo. 18 oktober. Om het werkzaam te houden moet op dit moment een lijn worden gekozen en bekendgemaakt.
kapelaan Roger Maenen