Dagelijkse INFO ZA. 23 mei

op mei 23, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO ZA. 23 mei

De H. Mis met bisschop Harrie Smeets is zo. 24 mei om 10.30 uur vanuit: Geleen. Om dan, op die tijd te volgen <klik hier>

Publieke H. Missen (weekend, en doordeweeks) in de parochie Meijel zijn weer vanaf de eerst mogelijke dag: maandag 1 juni (= tweede Pinksterdag).
De voorschriften van het RIVM hiervoor zijn:
>de eerste 2 weken, nog geen uitdeling van de H. Communie (Wel, vanaf 14 juni).
>de Juni-maand, mogen er maximaal 30 mensen aanwezig zijn (Vanaf 1 juli:max. 100)
>Aanmelding voor de Weekendmis, is voorlopig wettelijk noodzakelijk.

Op het prikbord, bij de ingang van de kerk in Meijel, zullen daartoe Aanmeldbriefjes worden gehangen.
Deze papieren kaartjes, met daarop verdere uitleg, kunnen op de weekdagen persoonlijk worden afgenomen van het prikbord.
Bij de komst naar de Weekend-Mis, die voorlopig alleen toegankelijk is via de hoofdingang, moet dit Aanmeldbriefje bij binnenkomst worden afgegeven, bij de daartoe aangestelde toezichtsvrijwilliger (verplicht namens het RIVM).

De eerstmogelijke publieke H. Mis in Meijel is op: maandag 1 juni (tweede Pinksterdag). Kapelaan leest een H. Mis:
                           >>om 10.00 uur (max. 30 aanwezigen) en nog een H. Mis
                           >>om 11.00 uur (max. nogmaals 30 aanwezigen)

Aanmeldbriefjes voor de H. Mis op ma. 1 juni- 10.00 uur of ma. 1 juni- 11.00 uur, hangen op het prikbord vanaf: MA. 25 mei, 18.00 uur.

U kunt zelf vaststellen, of op het prikbord nog Aanmeldbriefjes hangen, die meegenomen moeten worden en ingeleverd voor de H. Mis. Een aanmeldingssysteem vanuit het RIVM is verplicht. Verdere praktische voorschriften staan ook op het Aanmeldbriefje zelf, en op het prikbord.
kapelaan Roger Maenen