Dagelijkse INFO ZA. 24 oktober

op okt 24, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO ZA. 24 oktober

Vannacht wordt de klok, een uur teruggezet en gaan we over naar de Winter-tijd.

Dan is het volgende weekend, Allerheiligen en Allerzielen.
Vanwege de geldende coronamaatregelen, is er volgende zondag 1 november in de kerk niet de gebruikelijke Allerzielendienst.
Daar zouden ook dan maar 30 aanwezigen kunnen zijn. Ook buiten op het kerkhof, is volgens de huidige normen geen georganiseerde bijeenkomst toegestaan.

Kapelaan Roger zal op zo. 1 november om 15.00 uur in een korte, symbolische handeling: kaarsen op een aparte standaard bij de Mariagrot voor alle overledenen van afgelopen jaar aanmaken, en een zegen geven in de 4 windrichtingen/ de Kruisvorm.
Deze handeling duurt enkele minuten.

Er worden voor dit jaar evengoed wel gedachtenisprentjes met de naam en overlijdensdag gemaakt. >>>>Hierover later meer informatie….!