Dagelijkse INFO ZA. 25 april

op apr 25, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO ZA. 25 april

Zolang er nog geen publieke Eucharistievieringen gehouden kunnen worden tot Pinksteren, gaat bisschop Harrie Smeets elke zondag een H. Mis doen vanuit een parochiekerk, waar via een computer-verbinding rechtstreeks gestreamd/doorgezonden kan worden.
Morgen, zondag 26 april om 11.00 uur (elf uur) via www.rksusteren.nl <KLIK HIER> , vanuit de kerk van Nieuwstadt te bekijken.

Ook is de bisschop morgen 26 april gast in het TV-programma ‘Vrijheid is niet gratis’. Over 75 jaar na de Bevrijding van de Tweede Wereldoorlog. Een opname, gemaakt in Steyl. Op L1, om 15.30 uur en herhalingen om 17.00 uur en 22.00 uur.