Dagelijkse INFO ZA. 4 april

op apr 4, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO ZA. 4 april

• Afkondiging: Kerkelijk Afscheid is genomen op deze za. 4 april om 10.30 uur van
Toon Berben (84jr), Kerkstraat 13. Met een besloten dienst in de kerk. Aansluitend is hij door zijn gezin begeleidt naar het Crematorium. Er zijn Prentjes gemaakt. Beschikbaar overdag, bij de Levensboom in de kerk.

• Palmtakjes: Liggen vanaf morgenvroeg, als de kerk op Palmzondag vanaf 8.00 uur Opengaat, op grote tafels bij de Mariakapel en bij de kapel met de Levensboom.

•Op NPO2 is morgenvroeg de TV-mis van Palmpasen om 10 uur.

Ook is het goed om te weten, dat de volgende vieringen de komende Goede Week op TV te volgen zijn:

o Goede Vrijdag: om 15.00 uur Kruisweg met onze bisschop Mgr. Harrie Smeets bij de KRO op NPO2.
o Paaszaterdag: om 23.15 uur live uitzending van de Paaswake vanuit de Munsterkerk in Roermond met onze hulpbisschop Mgr. Everard de Jong bij de KRO op NPO 2.
o 1e Paasdag: om 11.00 uur live uitzending van de viering van Pasen vanuit de Munsterkerk in Roermond door onze bisschop Mgr. Harrie Smeets bij de KRO op NPO2, en bij de L1.