Dagelijkse INFO ZO. 3 mei

op mei 3, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO ZO. 3 mei

De bedevaart naar Ommel gaat in 2020 niet door. In 2015 was het ook op, maandag 4 mei.
Bij de terugtocht toen werd stil gestaan bij het Oorlogsmonument uit WOII in Neerkant. En werd een bezoek gebracht aan de herdenkingsplek van de MH-17 ramp. Met de 6 namen van het gezin Wals-Martens, rond de treurwilg.

Morgen is wel het Rozenkransgebed in de grote kerk van Meijel, die begint om 19.00 uur. Voorafgaand is vanaf 18.30 uur de mogelijkheid tot stille Aanbidding.

Alles is ruim op tijd afgerond, ivm. de 2 minuten Stilte om 20 uur. De grote vlag bij de kerk, en de vlag bij de pastorie, hangen de hele dag van 4 mei halfstok.