Dansende”Kathedraal van de Peel”

op sep 10, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dansende”Kathedraal van de Peel”

Zaterdagavond 26 september staat voor een 2de keer de feestelijke Opening van de gerenoveerde St. Nicolaas-kerk op het programma. Nadat het de vorige keer niet door kon gaan ivm. Corona-maatregelen, hoopt de organisatie dat het dit keer wel door mag gaan.

Om 18.30 uur is er in de kerk een Heilige Mis uit dankbaarheid voor het slagen van dit grote renovatie-project, muzikaal ondersteund door de Heimatkapelle uit Meijel.
Bezoekers aan deze Mis dienen zich hiervoor aan te melden met briefjes. Ook hier geldt de beperking tot maximaal 100 bezoekers in de kerk. De aanmeldbriefjes zijn verkrijgbaar: op het prikbord bij de ingang, vanaf MA. 21 sept. 8.00 uur (vaste openingstijd van het kerkgebouw).

Na de Mis zal de officiële opening buiten plaatsvinden. Dit zal gestalte krijgen door het laten “dansen” van de Kathedraal.

Om iedereen de gelegenheid te geven dit alles te volgen is er livestreaming op: https://www.omroeppenm.nl/livestream