De Gerardus Kalender 2017: Elke Dag Een Beetje Spirit!

op sep 28, 16 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor De Gerardus Kalender 2017: Elke Dag Een Beetje Spirit!

kalenderschild-gerardus-voorzijdeDe Gerardus Kalender uitgebracht door het Klooster te Wittem is weer verkrijgbaar vanaf heden bij de verspreider / verkooppunt van Meijel en omgeving.
Deze Gerardus Kalender is een scheurkalender met elke dag op de voorkant een spreuk die opbeurt of aanzet tot nadenken, onder het motto: ‘elke dag een beetje spirit’!.
Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, bezinningsteksten, puzzels en informatie over verschillende onderwerpen.
De kalender is bedoeld om elke dag goed te kunnen beginnen.
De spreuk op de voorkant en de moppen,  puzzels en informatie op de achterkant geven u aan het begin van de dag een positief gevoel.

De kalender wordt elk jaar met zorg en plezier samengesteld door een uitgebreide redactie van personeel en vrijwilligers rondom het Klooster Wittem.
De opbrengst van de kalender komt ten goede aan alle activiteiten die vanuit het Klooster Wittem worden georganiseerd.
Deze kalender is verkrijgbaar bij :
Henny Verberk – Verhagen,  Hagelkruisweg 12, 5768 VX Meijel,  Telefoon : 0774664429 / 0626747977, Emailadres : hveraver@ziggo.nl
Indien u om persoonlijke cq gezondheidsredenen niet in de gelegenheid bent om deze kalender bij mij thuis ( verspreidingspunt ) op te komen halen , dan ben ik bereid om deze kalender bij u thuis te komen brengen, in overleg na telefonisch contact of via de Email.
kalenderschild-gerardus
Pin It

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top