Derutjflatser van de wéék…!

op mei 12, 21 in Derutjflatser van de wéék...! met 1 Reactie

Volgens “een kanarie in de kolenmijn” is de economische crisis weer voorbij, zei de CEO van uitzendbureau Randstad pas geleden <klik hier>.

“Wil dih toch nog effe naovraoge béj onze, utj Hoensbroek afkomstige,  keploan Roger…”

 

 

Pin It

Related Posts

One Response to Derutjflatser van de wéék…!

  1. keplaon schreef:

    Zeergewaarde Méélse Torrehaan, Je vraagt me of ik ‘de kanarie kan zijn’. Hoewel ik een tijdje in de Randstad heb gewoond, en nog familie heb wonen, kan ik de economie niet voorzeggen. Van mijn vader leerde ik wel dit: ‘de kanarie zelf, mijn jongen, sloeg nooit alarm; die viel gewoon om -ging van zijn stokje. Je moet, als je dit ziet gebeuren, zelf nadenken en handelen’. Kort gezegd: als er iets gebeurt met het kanarie’pietje’: heeft dit hoe dan ook, direct gevolgen voor bisschop Nicolaas-wat gebeurt met een kanarietje onderaan, strekt zich altijd uit naar de Torrehaan bovenaan. Was getekend, keplaon.

« »

Scroll to top