Gezocht: ‘Meijelnaren in d’n vreemde’

op jun 23, 19 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Gezocht: ‘Meijelnaren in d’n vreemde’

In de loop der jaren hebben veel ‘vreemden’ zich gevestigd in Meijel. Omgekeerd is het natuurlijk evenzeer zo dat veel Meijelnaren zich elders gevestigd hebben. Naar deze laatste categorie mensen zijn we op zoek. We willen namelijk graag een nieuwe rubriek opstarten waarin we oud-Meijelnaren aan het woord laten.

We denken daarbij bijvoorbeeld aan kinderen die in de jaren vijftig met hun ouders naar Canada of Australië geëmigreerd zijn. Of jongeren die in de Randstad zijn gaan studeren en daar ‘zijn blijven hangen’. Maar ook personen die vanwege hun werk elders in Nederland of het ons omringende buitenland zijn gaan wonen. Er moeten legio Meijelnaren zijn die familie, vrienden of oude buren kennen die tot deze categorieën behoren.

U zou ons geweldig helpen als u ons het mailadres van deze personen toestuurt.

Op onze beurt zullen we dan deze personen benaderen om ons ‘hun verhaal te doen’. Waar wonen ze en wat doen ze daar. Hoe herinneren ze zich Meijel en komen ze hier nog wel eens. Mailadressen met de bijborende namen graag even doorgeven aan: janssen.mat@home.nl

Wij weten dat onze weblog ook regelmatig gelezen wordt door Meijelnaren die over de hele wereld zijn uitgezworven. Van Canada tot Nieuw-Zeeland. Van Spanje tot Afrika. Ook hen willen we vragen even contact met ons op te nemen via het bovengenoemde mailadres. U ontvangt dan alle benodigde verdere informatie van ons.

 

 

Pin It

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top