Intocht Sinterklaas, met bezoek aan de kerk

op nov 18, 18 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Intocht Sinterklaas, met bezoek aan de kerk

De goedheiligman komt dit jaar opnieuw in Nederland en zal ook dit jaar niet terug naar Spanje gaan voordat hij Meijel heeft bezocht om ook hier de kinderen te ontmoeten. Sinterklaas zal met zijn pieten een week na de landelijke intocht op zondag 25 november Meijel bezoeken.


Vorig jaar is in Meijel een nieuw initiatief gestart tussen verengingen, ondernemers en vrijwilligers waarbij zij er met z’n allen één grote feestdag van maken. Dit jaar boorduren zij hierop voort want het was vorig jaar een groot succes. Met een grote stoet tijdens de aankomst, een overvolle kerk en veel enthousiaste kinderen ‘s middags door het dorp is het zeker voor herhaling vatbaar!

Dit jaar zal opnieuw de Sint om 10:30 vertrekken vanaf “Café de Vangrail” waar hij met zijn paard en knechten naar de Sint-Nicolaas kerk te Meijel zal rijden. Na de aankomst zal er in de kerk een verhaal afspelen waarbij er met de kinderen voluit gezongen zal worden. Na het kerkbezoek zullen Sint en Piet zich gaan begeven in het centrum in Meijel waar verschillende activiteiten zijn door verengingen en ondernemers. Een tas met benodigdheden zal beschikbaar zijn na afloop van het kerkbezoek en bij deelnemende ondernemers.

Anders als vorig jaar is er een gezamenlijke afsluiting om 15:30 uur bij het “Oranje Hotel” in Meijel. Hier zal een pietendisco zijn waar de kinderen afsluitend nog een keer kunnen zingen en dansen met de pieten. Voor meer informatie of vragen bezoek ons facebookpagina: Intocht Meijel.

Zien wij jullie om 25 november om 10:30 bij de Vangrail? Tot dan!

Pin It

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top