Onze menukaart “Saame viere’ voor Kerstmis 2016

op dec 10, 16 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Onze menukaart “Saame viere’ voor Kerstmis 2016

De ‘voorafjes …’
Aan Kerstmis gaan – traditioneel – in onze parochie enkele vieringen vooraf. Dit jaar komt daar – zoals u in het verdere programma ziet – op zondag 18 december nog een bijzondere activiteit bij.
Neem kennis van alles wat onze menukaart ‘Saame viere’ u te bieden heeft en bepaal zelf uw keuze voor die dagen!

Dinsdag 13 december ……………………………………………………………….19.00 uur
Advent/Kerstviering ZijActief en LKV

kerst-1Deze jaarlijkse viering in onze parochiekerk van de beide Meijelse vrouwenorganisaties is ditmaal opgebouwd rond het thema ‘Verwachten’. De Volkszang in deze Dienst wordt aan het orgel begeleidt door mw. An Kurvers.

Woensdag 14 december ………………………………………………………….14.00 uur
Advent/Kerstviering KBO    kerst-2Deze Dienst – opgebouwd rond het thema ‘Kerstgeluk in de Peel, voor jou en MeIJel’ wordt opgeluisterd door Gemengd Koor ‘De Veengalm’. Dirigent is Marion van Eijk. Achter de piano neemt plaats Lodewijk Holzken. De collecte is dit jaar bestemd om – hopelijk nog in 2017 – een ‘Gedenkplek voor ongeboren kinderen’ op ons kerkhof te realiseren.

Zondag 18 december ………………………………………………………………11.00 uur
Presentatie (4e) boek Torenrenovatie 2006

kerst-3

In deze Dienst – opgeluisterd door het Herenkoor – wordt het 4e boek rond de Torenrenovatie 2006 gepresenteerd. Het 1e exemplaar hiervan wordt uitgereikt aan de oud-kapelaan van onze parochie Bert Paquay, die ook de preek in deze Dienst voor zijn rekening neemt. Nog even napraten? Dat kan. En nog wel onder het genot van een ‘Peelneutje’.