Pastoor Verhaag onverwacht overleden

op jun 1, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Pastoor Verhaag onverwacht overleden

In de slaap vannacht, is priester van het dekenaat Horst-Helden pastoor Louis Verhaag in de leeftijd van 82 jaar overleden.
Pastoor Verhaag werkte in Kessel(-eik) samen met pastoor Schoenmakers. Hij is bekend van het Triduüm in Peel en Maas, in de septembermaand.
En de laatste weken vertelde hij in de (landelijke) media, over het groot aantal corona-overledenen in Kessel, zijn parochie.

Vanavond zal Omroep P&M een documentaire uit 2016 over hem herhalen < klik hier > website P&M
In de kerk van Meijel wordt bij de Rozenkrans voor hem gebeden.
En morgenvroeg om 9.00 uur bij de dinsdagse Ochtendmis.

Kapelaan Roger is vaker samen met pastoor Verhaag, op busbedevaart geweest (Pater Pio en de Mariabedevaartplaats Medjugorje).