Virtuele kapel van onze parochie

op sep 13, 19 in ‘Nao de Hòmmis’ met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.
Opgave via of spreekuur of joke.holscher@gmail.com

Zondag 15 september.
-Mia Huijerjans-Dirks (coll);
-ouders Gerardus Janssen en Maria Janssen-Peeters, dochter Tilly Bruijnen-Janssen en
schoonzoons Harry Bruijnen en Gerard Thelosen (jaard);
-Overleden fam. v. Hugten, Grard en Trouwtje v.Hugten-Gulpen,
Drina v.Hugten-v.Deursen, Piet en Maria Kömhoff-v.Hugten,Willem Klein Zieverink en
Will, Piet v. Hugten, Toon en Nellie Janssen-v.Hugten;-Handrie Engelen (verjaardag) en overleden familieleden Engelen-Jacobs;
-Urbain Diarra (jaard);
-uit dankbaarheid.