Virtuele kapel van onze parochie

op jan 17, 20 in Kerkdiensten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.
Opgave via of spreekuur of joke.holscher@gmail.com

Zondag 19 januari.
-Jac Geraats en Nellie Geraats-Corsten;
-Sjra en Lies Gommans-Janse;
-Jo Relou-van Stiphout;
-Hubertus Stultiëns, Johanna Stultiëns-Steegs, Kapelaan Antoon Stultiëns, Rien Stultiëns-Verstappen, Sjef Stultiëns, Hannie Kessels-Spee, Piet Spee, Sjef van Bree, John Stultiëns, Mia Stultiëns-v.Roy;
-Qurien Lansbergen;
-H. Mis uit dankbaarheid.