Virtuele kapel van onze parochie

op jan 31, 20 in Kerkdiensten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.
Opgave via of spreekuur of joke.holscher@gmail.com

Zondag 2 februari
Maria Lichtmis.
-Toos Trines-Ronckers (coll);
-voor Vader en Moeder Den Ouden, voor broer Frans, Ad en Johan;
-Gerardus Basten, Wilhelmina Basten-Thijssen, Wiel (Willy) Basten (Liessel), Broeder Montfortaan Alwie Basten, Jo Basten-Gubbels, Mia Basten-Schijven;
-Math Dortant (jaardienst);
-Thea Schers-Kessels (jaardienst);
-H. Mis uit dankbaarheid.