Virtuele kapel van onze parochie

op apr 17, 20 in ‘Nao de Hòmmis’ met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.
Opgave via of spreekuur of joke.holscher@gmail.com

Zaterdag 19 april.
De H. Mis van Beloken Pasen vervalt verplicht, maar we denken aan de gevraagde intenties:

Rien van Bree-op den Drink (verjaardag); Mia Beerens-Slaats, Mart Beerens en Leo Slaats.
en aan de gestorvenen, waar deze week om 18.15 uur de Kerkklok voor heeft geluid.
hun sterfdag was:
10.04 [Goede Vrijdag] Anne(ke) van der Weerden-van Lier (82 jaar), Kerkveld 24.
12.04 [Paaszondag] Harrie Sijben (84 jaar), St. Jozef Wonen en Zorg k.018