Virtuele kapel van onze parochie

op apr 24, 20 in Kerkdiensten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.
Opgave via of spreekuur of joke.holscher@gmail.com

Zaterdag 25 april.
De H. Mis van zaterdag vervalt verplicht, maar we denken aan de gevraagde intenties:

-Piet Kessels (gestichte jaardienst);
-Lei Lemmen en Marie Lemmen-Spee (gestichte jaardienst);
-Pastoor Jan Schoenmakers (collecte).
en aan de gestorvenen, waar deze week om 18.15 uur de Kerkklok voor heeft geluid.
hun sterfdag was:
21.04 Gerard Manders (78jr), Sint Jozef Wonen en Zorg k.228, v/h Molenstraat 40.
22.04 Bertha Brummans-Pijnenburg (86jr), Steegstraat 7.