Virtuele kapel van onze parochie

op dec 22, 16 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.

Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.

Opgave via spreekuur of mail naar joke.holscher@gmail.com

Zaterdag 24 december Kerstavond
Zondag 25 december Eerste Kerstdag
Maandag 26 december Tweede Kerstdag

Zaterdag 24 december Kerstavond
• t.i.v. Mathilde Steeghs-Franssen verjaardag en zoon Léon (gest.jaard)
• uit dankbaarheid
• t.i.v. Thea Schers-Kessels, Frits Schers, Miet Schers-Verstappen, Harrie Schers, Ger Schers, Britt Schers, en Piet Heijmans
• Bert Basten, Harrie Snijders;
• Henk Willems (coll);
• Jan van Mierlo (voor een bijzondere intentie)

Zondag 25 december Eerste Kerstdag
• uit dankbaarheid.