Virtuele kapel van onze parochie

op jun 12, 20 in Kerkdiensten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.
Opgave via of spreekuur of joke.holscher@gmail.com

Zaterdag 13 juni.
De H. Mis van Sacramentsdag wordt opgedragen,  met max. 30 aangemelde aanwezigen. In de Juni-maand worden daarom, nog geen Misintenties gelezen.
Maar we denken in stilte aan de gevraagde intenties:
-Dries Nijssen, Mie Nijssen-Thijssen en overleden fam. Nijssen-Thijssen;
-Pastoor Jan Schoenmakers.
en aan de gestorvenen, waar deze week om 18.15 uur de Kerkklok voor heeft geluid.
hun sterfdag was:
06.06 Ger Weiteling (66jaar), De Raemecker 2.
07.06 Truus van Leunen-Kessels (83jaar), Horn (Huys Waerenberg) v/h. Elzenhof 7.