Virtuele kapel van onze parochie

op mrt 23, 16 in Parochieberichten met 1 Reactie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.
Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.

Opgave via spreekuur of  secr.kerkbestuurmeijel@vodafonethuis.nl

Paaszondag 27 maart en Paasmaandag. Tweede Paasdag

Paaszondag 27 maart
• t.i.v. Pastoor Frits Rooyakkers (gest.jaard)