Virtuele Parochiekaars van Meijel

op apr 10, 21 in Kerkdiensten met 3 Reacties

Op deze zaterdagochtend steken we de virtuele Parochiekaars in Meijel aan, als uiting van verbondenheid met de Kleine Sint Janskerk te Hoensbroek, waar vanmorgen de plechtige uitvaartdienst voor John Maenen zal plaatsvinden.

3 Responses to Virtuele Parochiekaars van Meijel

1. annie jongboom-moonen schreef:

met weemoed steek ik een kaarsje op voor John, die als mijn buurjongetje in treebeek twee maanden na mij geboren is en waar ik de eerste jaren van mijn leven onafscheidelijk van was. Zo close waren we dat we al vlug Jut en Jul werden genoemd. Ik heb nog wel een paar foto`s van onze prille kindertijd en veel warme herinneringen aan zijn ouders, tante Agnes en ome Harrie, waar ik veel heb gespeeld. Ook zijn veel te jong overleden zusje Elly heb ik nog op een foto en ook zijn oudere broer Harry kan ik me goed herinneren. Toen we ouder werden en onze ouders gingen verhuizen zijn we elkaar kwijtgeraakt, maar hebben elkaar later nog wel eens getroffen in het Piuscentrum, waar zijn ouders toen woonden. De klik was er toen niet meer, maar ik denk nog steeds met veel warmte terug aan het eerste jongetje waar ik mee wilde trouwen toen ik vijf jaar was. Johnny, bedankt voor alle mooie herinneringen en ik wens zijn familie heel veel sterkte toe bij dit verlies.

2. HARRY MAENEN schreef:

Hallo Annie, ik ben die oudere broer. Ook ik heb mooie herinneringen aan ons verblijf in Treebeek. Ook voor ons was het Ome Math en Tante Sjuul. Wij hebben vandaag op een waardige manier afscheid genomen van John. Ik vind je reactie op deze site geweldig. Bedankt hiervoor.

Groet, Harry

3. Kevin Smit schreef:

Kapelaan Roger Maenen ik wens uw en uw moeder en jouw broer en familie sterkte wensen ik komende dagen en weken.
    Vanochtend hebben we afscheid van genomen van jouw vader John Maenen,vanuit kleine St.jan evangelistkerk hoensbroek.
    Was een mooie uitvaart,dat ik als acoliet met uw mocht asisteren.
    Als acoliet en koster.