Werkgroep Torenrenovatie presenteert laatste boek

op dec 7, 16 in ‘Nao de Hòmmis’ met Reacties uitgeschakeld voor Werkgroep Torenrenovatie presenteert laatste boek

foto-boekjeOnze Kerk

In 2006 is de toren van onze kerk helemaal gerenoveerd. Een werkgroep bestaande uit Frits Berben, Harrie Derikx, Yvonne Geris-Munsters, Wim Pluijm, Leo Thijssen en Henk Willems is toen aan de slag gegaan om de nodige financiële middelen voor de renovatie bij elkaar te halen. Met uw hulp zijn ze hierin geslaagd en maar liefst € 125000,00 kon men vanuit de Meijelse gemeenschap bij elkaar krijgen.

Wij hebben toen beloofd dat wij in 10 jaar tijd 5 boekjes over de kerk zouden uitbrengen. Inmiddels zijn 3 delen gepubliceerd. Nu komt deel 4 en 5, wederom in
één uitgave. In deze uitgave heeft de commissie een aantal verhalen van Meijelse mensen opgenomen. Zij vertellen hoe zij de kerk beleven of hebben beleefd. Door het overlijden van Henk Willems, vorig jaar, heeft hij dit werk alleen nog in de steigers kunnen zetten. De commissie heeft dit verder uitgewerkt samen dus met de andere Meijelsen. Zelfs oud-pastoor Schoenmakers en oud-kapelaan Paquay hebben meegewerkt aan deze uitgave. Het is weer een bijzonder mooie uitgave geworden.
Op zondag 18 december a.s. wil de commissie dit boek presenteren. Tijdens de Heilige Mis om 11. 00 uur wordt hieraan speciale aandacht geschonken en worden de eerste exemplaren aan diverse mensen uitgereikt. De Heilige Mis wordt voorgegaan door oud-kapelaan Paquay en kapelaan Maenen. Een ongetwijfeld een speciale gelegenheid waarvoor wij u van harte uitnodigen.  Na de mis willen wij u graag uitnodigen om samen met ons nog even na te praten en willen wij u allen een Peelneutje aanbieden.
Iedereen die de jaarlijkse bijdrage voor het renovatie fonds heeft voldaan zal het boek thuis bezorgd krijgen in week van 19 december a.s. Dit wordt verzorgd door de leden van het Kerkelijk Heren Koor. Anderen kunnen het boek kopen voor € 12,50 per stuk.
Verkrijgbaar bij het Peelpunt in de kerk.
Graag tot ziens op 18 december a.s.
De Torenrenovatie Commissie.