One Response to Kerk

1. Niek Sieben schreef:

Geachte heer / mevrouw:

Na wederom slecht nieuws in de kenniskring m.b.t. kanker heb ik het plan om, enkele benefietconcerten te organiseren in verschillende kerken zoals Nederweert, Budschop, Weert, Meyel of Panningen e.d. ten bate van het kankerfonds. ( Maximaal 4 x).
    Dit in de decembermaand met kerstmuziek afgewisseld met wat klassiek getinte muziek, mooie ballads e.d.
    Data te denken aan zondagmiddag 15 en 22 december en eventueel zaterdagavond 14 en 21 december.
    Ik wil dan supermarkten benaderen om de koffie, thee, koekjes e.d. te sponsoren voor in de pauze.
    Ik heb dit al meerdere malen gezien met Mieke Crins en daar was voor de kerst ontzettend veel animo voor en altijd uitverkocht.
    Dat kunnen wij “Siebenspringers “ook, zeggen wij dan.
    Wij komen uit een groot muzikaal gezin van 12 kinderen waarbij muziek met de paplepel is ingegeven. Ook wij zijn meerdere malen getroffen met deze vreselijke ziekte, kanker.
    Ik denk dan aan een concert van ca. 2x ruim 1 uur met tussendoor een pauze van een half uur voor koffie thee e.d.

Kan ik van u een contactpersoon krijgen waar ik dan het een en ander mee kan bespreken?

Met vriendelijke groet:

Niek Sieben