Sint Nicolaas Kerk - Parochie Meijel
Handleiding weblog

Het laatste nieuws over onze parochie kunt u wekelijks lezen op deze Weblog. Hieronder vindt u meer informatie over het gebruik hiervan.

Tip: Zet de weblog parochiemeijel.nl vast onder favorieten, zodat u hem snel bij de hand hebt.

• Op de hoofdpagina staat meestal een korte weergave van een nieuwsbericht. Wanneer u de rest wilt lezen, klikt u op “Lees meer”. U kunt weer terug naar de homepagina door bovenaan in het menu op “Home” te klikken of door linksboven op het logo van de parochie te klikken.
  • U kunt reageren op een artikel door op “reactie” te klikken
  • In de rechterkolom staan een aantal additionele items. Er staat om te beginnen onder “Parochie info” een link naar “Algemene berichten.” Hier vindt u al de adressen en telefoonnummers van de parochie. De link “Handleiding weblog” verwijst naar dit document.
  • Vervolgens rechts ziet u de mogelijkheid om verschillende categorieën te selecteren en de laatste reacties.
  • De verschillende links daar weer onder geven direct toegang tot de desbetreffende websites.

Kerkstraat 5
5768 BH  Meijel