Sint Nicolaas Kerk - Parochie Meijel
Handleiding weblog
Handleiding weblog
Handleiding weblog
Handleiding weblog

Het laatste nieuws over onze parochie kunt u wekelijks lezen op deze Weblog. Hieronder vindt u meer informatie over het gebruik hiervan.

Tip: Zet de weblog parochiemeijel.nl vast onder favorieten, zodat u hem snel bij de hand hebt.

  • Op de hoofdpagina staat meestal een korte weergave van een nieuwsbericht. Wanneer u de rest wilt lezen, klikt u op “Lees meer”. U kunt weer terug naar de homepagina door bovenaan in het menu op “Home” te klikken of door linksboven op het logo van de parochie te klikken.
  • U kunt reageren op een artikel door op “reactie” te klikken
  • In de rechterkolom staan een aantal additionele items. Er staat om te beginnen onder “Parochie info” een link naar “Algemene berichten.” Hier vindt u al de adressen en telefoonnummers van de parochie. De link “Handleiding weblog” verwijst naar dit document.
  • Vervolgens rechts ziet u de mogelijkheid om verschillende categorieën te selecteren en de laatste reacties.
  • De verschillende links daar weer onder geven direct toegang tot de desbetreffende websites.

*Hoe werkt de weblog van Parochie Sint Nicolaas Meijel?

Op deze weblog verschijnen regelmatig, soms meermalen per dag, berichten uit onze parochiegemeenschap om te delen met onze vaste schare aan bezoekers (gemiddeld 1100 per dag).

Dan kan het gaan om mededelingen/berichten/boodschappen, vaste wekelijkse rubrieken (in tekst of alleen in beeld/foto). En incidenteel via video’s (speciale gelegenheden). De meest bezochte momenten (en reacties) zijn de “Aankondigingen van overlijden”, wanneer de kerkklokken volgens goed gebruik om 18.15 uur hebben geluidt.

Daarnaast staan de vaste Parochie-informatie plus contact-gegevens vermeld op een zgn. website-deel. Tot slot is zijn er nog “handige links” die direct toegang geven tot relevante en aan onze parochiegemeenschap gerelateerde websites.

*Wie werken aan de weblog van Parochie Sint Nicolaas Meijel?

De weblog-redactie o.l.v. kapelaan Roger Maenen, bestaat uit Jo Hanssen, Mat Janssen en Louis Verheijen. Zij verzorgen gezamenlijk, ieder vanuit hun eigen discipline, de inhoud van deze weblog qua tekst en beeld.

Tevens werkt de redactie samen met Floris Hölscher Vrije Productie (o.a. video’s) en maakt ze gebruik van gast-schrijvers (bij naam genoemd of anoniem naar wens).

De technische kant is in handen van Louis en Jo i.s.m. Frits Strijbos van Toeliedesign- Webdesign & Grafische Vormgeving (Meijel)

CONTACT

Kerkstraat 5
5768 BH  Meijel

PAROCHIE MEIJEL

Logo Parochie St. Nicolaas Meijel

© 2024 Parochie Sint Nicolaas Meijel | Gerealiseerd door Toeliedesign

1

One thought on “Handleiding en werkwijze weblog

Comments are closed.

loader