Handleiding weblog

Het laatste nieuws over onze parochie kunt u wekelijks lezen op deze Weblog. Hieronder vindt u meer informatie over het gebruik hiervan.

Tip: Zet de weblog http://www.parochiemeijel.nl vast onder favorieten, zodat u hem snel bij de hand hebt.

• Op de hoofdpagina staat meestal een korte weergave van een nieuwsbericht. Wanneer u de rest wilt lezen, klikt u op “Lees meer”. U kunt weer terug naar de startpagina door op de regel “Parochie St. Nicolaas Meijel” te klikken (boven in de pagina) of door op het logo rechtsboven van de parochie, te klikken.
  • U kunt reageren op een artikel door op “reactie” te klikken
  • In de rechterkolom staan een aantal additionele items. Behalve de zoekfuntie staat er om te beginnen een link naar “Algemene berichten.” Hier vindt u al de adressen en telefoonnummers van de parochie. De link “Handleiding weblog” verwijst naar dit document.
  • Vervolgens rechts ziet u de mogelijkheid om verschillende categorieën te selecteren en de laaste reacties.
  • Twitter van de Paus is zichtbaar plus beelden van het Vaticaan.
  • De verschillende links daar weer onder geven direct toegang tot de desbetreffende websites.

op jan 1, 11