Kerkradio

Informatie kerkradio

Om  naar de activiteiten in de kerk te luisteren, heeft u een ontvanger nodig. Deze kunt u van de Kerk huren. De kosten voor de huur zijn €14 per maand. De afmetingen van de ontvanger zijn: (hxbxd) 10x14x17cm. Van de ontvanger hoeft alleen de stekker in het stopcontact gestoken te worden en hij is gereed voor gebruik. Uitzendingen worden automatisch opgenomen en zijn enige tijd beschikbaar.

Voor deze €14 per maand kunt u alle activiteiten (minimaal 3 vieringen per week, uitvaartvieringen, avondwake, huwelijksvieringen, jubileumvieringen enz.) in onze Kerk volgen. Indien het aantal gebruikers veel groter is dan onze verwachting, zullen de maandelijkse kosten afnemen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met het  secretariaat,

U bent ook altijd welkom op het reguliere spreekuur voor informatie.

op apr 13, 14