Ter herinnering aan

Rinie Broekmans foto 1Rinie Broekmans – Geenen
echtgenote van
Leo Broekmans

Geboren in Haelen op 24 juli 1953
Gestorven in Tilburg op 11 juni 2016

Rien, ons mam, werd 62 jaar. Mam is geboren in Haelen en komt uit een gezin van vijf kinderen. Ze was de oudste dochter van ‘de sjoester’ en heeft een hele fijne jeugd gehad. Pap en mam waren bijna 41 jaar getrouwd. Ze heeft haar hele leven met veel passie, plezier en eindeloze energie in onze bakkerij, bakkerij Broek-mans, gewerkt. Pap en mam genoten vooral van elkaar, van ons en de familie, van de bakkerij en van de heerlijke reizen naar Marmaris, Turkije.

Mam had MS. Ze heeft deze ziekte tot het einde heel dapper gedragen. Nooit hoorden wij je klagen, altijd vond je je weg en je had je eigen waarheid hierin ontwikkeld. De MS heeft de artsen op het verkeerde been gezet, dit is ons uiteindelijk heel duur komen te staan. Je gaf zelf aan dat je het gevoel had dat je credits na 30 jaar op waren, niet beseffende dat dit niet de MS was. Het is nog steeds niet te bevatten wat er afgelopen week allemaal gebeurd is. Iedere dag stelden wij onze doelen bij en waren wij zo ontzettend blij en trots op jou met de kleinste positieve dingen. Tot het moment dat de artsen vertelden dat ze niets meer voor jou/ons konden doen.

Je was hier nog niet klaar en had nog veel dingen willen doen. Wij hadden nog zo veel dingen met jou willen doen. Helaas mag het niet zo zijn. We zijn trots op jou en dankbaar voor de vele mooie momenten die wij samen met jou hebben mogen beleven en voor alles wat je ons geleerd hebt en voor de ruimte die je ons geboden hebt om ons als persoon te ontwikkelen tot wie we zijn.

Houden van is je laten gaan, het moeilijkste wat er voor ons is.
Herinneringen verbindt onze liefde met hetgene
dat onze ogen niet meer kunnen zien.
Je zult altijd aanwezig zijn in ons hart,
omdat onze liefde grenzeloos is.

Bedankt voor alles.

Leo, Ralph, Sarah, Naomi en René

Rinie Broekmans foto 2

loader