Vastelaovesmis

op feb 20, 17 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Vastelaovesmis

Onze parochie en ‘De Kieveloeët’ hebben samen intussen een aardige naam opgebouwd als het om de Vastelaovesmis gaat. Het is inmiddels al zo’n 50 jaar dat de vastelaovend in ons dorp van start gaat met deze Vastelaovesmis. En in dit jubileumjaar van de Kieveloeët – 6 x 11 jaar) is er natuurlijk extra gesleuteld om er iets moois van te maken. De rood/groen/gele draad, waaraan al dat moois wordt opgehangen is: ‘Wa is ’t toch sjon ‘ne Méélse te zin’. En wilt u getuige zijn van al dat ‘sjons’, zorg dan u zaterdagavond om 19.00 uur een plaatsje heeft als het bonte gezelschap van Kieveloeët, Vèngneuze en Kèjsjeut, muzikaal begeleidt door De Heimatkapelle de ‘Kathedraal van de Peel’ intrekt.
U bent van harte uitgenodigd en een fijne Vastelaovesmis!