Aankondiging van overlijden

D.d. 31 maart 2020 is overleden

Christ Luijten

in de leeftijd van 92 jaar

Jan Truijenstraat 59, 5768 CA Meijel.

Crematie: Crematiedienst zal in besloten kring plaatsvinden in verband met het corona virus

Zie link “Condoleanceregister” Uitvaartbegeleiding van den Boom.

12

12 thoughts on “Aankondiging van overlijden

 • Beste familie,wij wensen jullie heel veel sterkte met het overlijden van ome Christ ,
  We hebben pas nog heel fijn geprate tante An was er ook bij,geheel onverwachts is ome Christ heengegaan,wij blijven ons ome Christ herinneren,en zullen hem niet vergeten,Familie Luijten-Peeters

 • Fam. Luijten, gecondoleerd met het overlijden van jullie pap en opa. Heel veel sterkte… ?

  Harry Janssen Kerveld 14.

 • Beasteh Femillieh Luijten, wijh wenseh ollieh HIEËL veul STERKTEH vur now en nog mieër kragt vur daalluk van ONS Ingrid en Henk noh ut uvverlijjeh van man Christ, pap, sjonvaedder en opa.

 • Beste familie Luijten , heel veel sterkte met het verlies van jullie pap en Opa. Heel veel sterkte.?
  Kinderen familie Gorissen Reinders.

 • Beste familie,vandaag kregen we een telefoontje dat Tante An is overleden.Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte met het dragen van dit grote verlies,jullie thuis onze pap en mam ,is er niet meer,wij zullen Tante An ook niet vergeten,samen met ome Christ op weg naar degene van de familie Luijten en andere familie die hun zijn voorgegaan,groet Harrie en Jet Luijten-Peeters,kinderen en kleinkinderen

 • Familie Luijten en fam. van Neerven, wij, kinderen Basten-Smolenaars wensen jullie heel veel kracht toe om zoveel verdriet in korte tijd te verwerken. Jarenlang zijn wij goede buren met elkaar geweest op de Katsberg en onze vader een collega van jullie pap. Wij bewaren mooie herinneringen aan jullie pap en mam als buren. Heel veel sterkte voor deze moeilijke dagen en de tijd die komen gaat.

 • Fam Luijten en fam van Neerven.
  Jullie vroegere buren van de Katsberg, kinderen Thijssen-Lansbergen wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van An en Christ.

 • Fam. Luijten en van Neerven, heel veel sterkte in deze zware tijd met het verlies van jullie pap en mam en opa en oma.
  Harrie Janssen Kerveld 14.

Comments are closed.

loader