Aankondiging van overlijden

D.d. 28 mei 2020 is overleden

Nelly Lammers-Hermans

in de leeftijd van 71 jaar

Kennedylaan 6, 5768 VM Meijel.

Crematie: Crematiedienst zal in besloten kring plaatsvinden in verband met het corona virus

Zie link “Condoleanceregister” Uitvaartbegeleiding van den Boom.

10 Responses to Aankondiging van overlijden

1. Toonen Nel van Bree schreef:

Hans kinderen en fam. Gecondoleerd met het overlijden van Nelly heel veel sterkte en vooral in de komende tijd
    Toon en Nel van Bree

2. Marjo Peters schreef:

Hans, kinderen en familie heel veel sterkte met het overlijden van Nelly. Harrie Janssen Kerveld 14.

3. Ger en Nel Theeuwen schreef:

Beste familie Lammers-Hermans,
    Heel veel sterkte met het overlijden van je vrouw Nelly, lieve moeder en hele lieve Oma.
    Voor nu en in de tijd die komen gaat.
    Ger en Nel Theeuwen van Heugten

4. Hans strijbos schreef:

Hans en verdere familie gecondoleerd met je vrouw Nellie moeder en lieve oma,strekte in deze al zo,n moeilijke tijd Hans en Truus Strijbos.

5. Hans en familie heel veel sterkte met dit grote verlies van nel mam en lieve oma wiel en jose kuepers

6. Vera Houben schreef:

Hans & kinderen wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte om dit zwaar verlies te verwerken!!! Jac & Vera Houben Roggel

7. Mieke Timmermans schreef:

Was altijd leuk om jou te ontmoeten. Rust zacht lieve Nelly. Familie Lammers en allen die haar nu moeten missen gecondoleerd.

8. Henk Daems schreef:

Gecondoleard femillieh Lammers – Hermans mih UT veul steh vruug hingoh van Nel.
    Dizzeh strijd was vur hur Jammerlik NIEH teh winneh.
    HIEËL veul STERKTEH vur NOW en nog MIEËR kragt vur daalluk van ONS Ingrid en Henk .

9. Marolien Boerkamps schreef:

Familie Lammers, gecondoleerd met het overlijden van Nelly. Heel veel sterkte bij het afscheid en ook voor de komende tijd!

10. Pierre en Rita Ceulen schreef:

Niet te geloven dat je er niet meer bent Nelly. Wij bewaren hele fijne herinneringen aan jou Nelly als onze eerste buurvrouw in Meijel. Hans, Gisela, Roel en familie heel veel sterkte en we steken een kaarsje voor jullie op. Pierre en Rita Ceulen Maastricht