Een dankbare herinnering aan

op dec 31, 18 in Een dankbare herinnering aan met Reacties uitgeschakeld voor Een dankbare herinnering aan

 

 

Ger Koopmans

echtgenoot van
Truus Koopmans – Daems

* Meijel, 18 augustus 1950
† Nijmegen, 23 december 2018

 

 

 

Lieve Ger,

Samen hebben we 42,5 jaar genoten van het leven. Iedere morgen stond voor mij de koffie klaar. Door jou was mijn leven een feest. We deden alles samen. We plukten letterlijk de dag. Champignons kweken was jouw passie, net zoals het werken in de tuin en het genieten van ons mooie gezin. Je was gröts op je drie dochters en vier kleindochters. Op z’n tijd gingen we samen erop uit, vaak tot in de late uurtjes. Samen hebben we veel moois meegemaakt. Bedankt Ger voor dit feestelijk leven. Je was mijn alles. Voor altijd in mijn hart.

Dikke kus Truus

 

Lieve pap,

Jij bent nu mijn beschermengel. Geef jij zoals beloofd af en toe een seintje? Perfectionisme, vindingrijk, bescheiden, nuchter en humor waren jouw eigenschappen. Een perfect voorbeeld voor mij en bovenal de allerliefste pap. Bedankt dat je samen met mam van ons zo’n hecht gezinnetje hebt gemaakt. Ik ga je oneindig missen.

Dikke kus Miriam

 

Lieve pap,

Pap, ik ben zo trots op jou. Een voorbeeld voor mij in mens zijn en als ondernemer. Samen waren wij een hecht duo op de dijk. Pap, ik maak er wat moois van. Ik ga je oneindig missen.

Dikke kus Moniek

 

Lieve pap,

Papa, ik lijk steeds meer op jou. Dat ging ik meer en meer merken. Wat had ik nog veel met je willen meemaken en van je willen leren. Je bent mijn voorbeeld in alles. Pap, jij bent een ‘champion’ in de beste papa, echt waar! Super bedankt voor alles. Ik ga je zo ontzettend missen.

Dikke kus Angeliek

 

Ger,

Je was een geweldige schoonvader en wilde ons altijd van goede raad voorzien. Het begon altijd met “zao ge dè wal doe” of “akkoord”….mèr…. Uiteindelijk was het altijd goed. Dit alles onder het genot van een pilsje. Ger, bedankt voor alles en het ga je goed. Proost!

Wout, Roy en Roel

 

Lieve opa,

We gaan je missen lieve, grappige opa. De mooiste ster ben jij! We houden van je tot de maan en terug.
Hoije Opa!

Kusjes Ima, Lauren, Eva en Sophie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top