Nao de Hòmmis

Tot ver in de jaren ’60 was de Hoogmis op zondagmorgen vaak tot de laatste plaats bezet. Ná de Hoogmis was het in de omliggende cafés niet veel anders. Onder het genot van een glas bier of een borrel werden verhalen verteld, ervaringen uitgewisseld en het dorpsnieuws aan elkaar doorverteld. In ‘Nao de Hòmmis’ gaan we wekelijks opnieuw dat dorpsnieuws aan elkaar doorvertellen. Humoristisch, ernstig, zelf gezien of van horen zeggen.

Nao de Hòmmis van 25 oktober 2020

 

KONING WILLEM-ALEXANDER GEZIEN BIJ CENTER PARCS IN NOORD-LIMBURG

 

 

 

 

 

 

 

Het koninklijk paar is gezien bij een vakantiepark van Center Parcs in Noord-Limburg.
Twee anonieme tipgevers uit Meijel, J. en H. , stuurden smartphone- foto’s door van een man, die ronddwarrelt op bungalowpark Het Heijderbos. Het lijkt inderdaad te gaan om koning Willem-Alexander. Het vakantiepark ligt in het noordelijkste puntje van de provincie Limburg, net binnen de landsgrenzen. Of ook de prinsessen op het park verblijven, is niet duidelijk.
De Rijksvoorlichtingsdienst wil niet reageren op deze foto’s, omdat de vakanties van de koning een privé-aangelegenheid zijn. Wel wordt benadrukt dat een verblijf op een vakantiepark in Nederland niet in strijd is met de adviezen van de overheid omtrent het coronavirus.
(bron: www.nieuwspaal.nl)

 

 

loader