Ook in 2022 hopen we er voor u te zijn!

De hoop, dat met de vaccinaties in de eerst helft van het afgelopen jaar het coronavirus bedwongen zou zijn bleek al gauw ijdel. Nieuwe varianten staken de kop op en de donkere schaduw van het virus bleef boven onze wereld hangen. Ook in het nieuwe jaar zal corona ons doen en laten tot op bepaalde hoogte blijven bepalen. Tot op bepaalde hoogte. Want met omzien naar elkaar kunnen we de duisternis doorbreken en licht brengen bij elkaar.
Ook met onze parochieweblog proberen we daaraan een kleine bijdrage te blijven leveren. We hopen u ook in het nieuwe jaar te blijven informeren over het wel en wee binnen onze Meijelse gemeenschap. De weblog in een dienende rol voor parochie en de gemeenschap.
Dat u dit weet te waarderen blijkt wel uit onze ‘kijkcijfers’. Gemiddeld wordt onze weblog zo’n 1.000 (!) keer per dag aangeklikt door ‘kijkers’ die willen weten wat we te melden hebben. Vaak is dat uiteraard serieus nieuws, dat we echter graag afwisselen met berichten met een stevige knipoog. Dat u deze mix weet te waarderen blijkt wel uit de reacties die we ontvangen. Reacties die ons stimuleren ook in het nieuwe jaar ‘in de lucht te blijven’. In de lucht te blijven om u te informeren en af en toe een glimlach op uw gezicht te toveren. Daar doen we het voor; dat zien we ook voor 2022 als onze opdracht.

Alle goeds voor het nieuwe jaar!

Kapelaan Roger, Jo, Louis, Martijn, Mat en Pieter

P.S. Die glimlach zal naar alle waarschijnlijkheid nu al verschijnen, als u <HIER KLIKT>

loader