Aankondiging van overlijden

D.d. 27 juni 2020 is overleden

Wim Hendriks

in de leeftijd van 67 jaar

Sumatrastraat 1, 6045 EK Roermond.

Afscheidsdienst van Wim wordt in besloten kring gehouden:

Gerda Pommé Susteren.

4

4 thoughts on “Aankondiging van overlijden

 • Dag Wilma en familie.
  Ik wil jullie veel sterkte wensen met het verlies van jullie Wim

  Als tiener kwam Wim bij mij in beeld. Daarvoor maakte 1 jaar leeftijdsverschil grote verschillen. Als de wereld open gaat en het Gemeenschapshuis in Meijel ook voor mij de deuren openden kwam Wim die goeie sul langzaam in beeld Meijel was klein en café Criens werd al vaker bezocht, vooral donderdagavond tijdens de wekelijkse markt, wat alleen maar als excuus werd gebruikt om Wim en de Meelse jeugd te ontmoeten bij Nellie.
  Ik heb Meijel even geruild voor de Marine maar bij terugkomst trof ik Wim bij de Nico Joeks kapel. Een mooie tijd Wat had Wim een muzikaal talent. Het was bij hem met de paplepel ingegeven. Ik heb die capaciteiten nooit gehad alhoewel ik meer dan 25 jaar lid ben geweest van de plaatselijke fanfare. Toen wij verhuisden naar Landgraaf heeft Wim ons geweldig geholpen met verven en andere klusjes. Dat zal ik niet vergeten. Er gaan enkele jaren voorbij toen we uitgenodigd werden in Apeldoorn voor de bruiloft. Een geweldig feest De gezondheid ging achteruit en uiteindelijk kwam je weer in de buurt van Meijel. Toen ik vorig jaar gebeld heb voor een afspraak kwam het niet gelegen. De gezondheid liet het niet toe.
  We wensen Wilma en familie veel sterkte bij dit verlies. Mooie herinneringen zullen het verlies verzachten.
  Ton en Wies Luijten
  Landgraaf

 • Wim Rooijakkers

  Beste Wilma en familie van Wilma en Wim,
  Van harte gecondoleerd met het veel te vroege heengaan van Wim. Wat erg te lezen hoe dat Wim de laatste jaren heeft doorgebracht, maar wat fijn te lezen dat hij dat met al zijn talenten met jou heeft mogen delen. Wim kennen wij vooral vanuit het volleybal in Meijel. Hij was daar behalve een begaafd speler (set-upper) en trainer een fantastisch kaderlid dat altijd klaar stond om een ander te helpen. We hebben samen dan ook vele fantastisch mooie jaren beleefd in de zaal, op toernooien, tijdens de vele uitstapjes en vooral na elke wedstrijd gedurende de derde helft. Jij blijft in onze herinnering als een geweldig empatisch mens, vol overgave voor het volleybal en alles wat daarmee samenhing en een geweldige teamspeler die elke bal de juiste richting en de juiste snelheid wist te geven opdat een andere speler er het meeste voordeel uit kon halen.
  Beste Wilma en alle andere dierbaren, veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
  Wim Rooijakkers, mede namens alle heren 1 spelers uit die tijd van Wim en andere volleybal liefhebbers van Peelpush en omgeving.

Comments are closed.

loader