Aankondiging van overlijden

D.d. 17 maart 2021 is overleden

Wilhelmien Scheepers

in de leeftijd van 75 jaar

van der Steenstraat 2, 5768 AK Meijel.

Afscheidsdienst in besloten familiekring

Zie link “Condoleanceregister” Uitvaartbegeleiding van den Boom.

8

8 thoughts on “Aankondiging van overlijden

 • Beste Familie , van harte ons mede leven, een geweldige vrouw ,die jullie erg zullen missen.
  Geen rondjes vis vijver meer, geen kopje thee meer, geen praatje meer .JAMMER>
  Ook ik al haar missen!

 • Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van Willemien. In de jaren dat ik haar heb meegemaakt als huisarts heb ik ervaren hoe geweldig ze was als verpleegkundige op De Widdonk en later als directrice van ons bejaardenhuis. Na mijn bezoek aan de bewoners stond ze altijd klaar voor overleg over allerlei medische zaken onder het genot van een kopje koffie. Wat mij opviel was de goede sfeer in het huis en de goede relatie,die ze had met het personeel. De topper was het nieuwe zorgcentrum. Hierin kon ze al haar ideeen tot uitdrukking brengen.
  Veel strekte,
  Will Cammaert, oud huisarts

 • Lieve Wilhelmien,
  Jammer dat zo’n mooi mens als jij niet meer onder ons is. Dank voor de mooie momenten en de wijsheden die je met ons gedeeld hebt. Het is fijn jou te mogen kennen. Liefs, het gaat je goed, Masja

 • Nelly, Antwerpen

  Wilhelmien leeft voort door haar voorbeeld functie en vele wijsheden die ze na observatie deelde. Het was een voorrecht haar te kennen.

 • hilde antwerpen

  Jammer Wilhemien ,
  Zo veel mensen die je zullen missen en minstens zoveel die met plezier aan je zullen terug denken.

 • Crompvoets Herman

  Beste familie,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Wilhelmien. Jarenlang heb ik met Wilhelmien bij Probusclub Peel en Maas gezeten. Het was heel fijn om met haar te praten over allerlei onderwerpen uit de maatschappij. Wilhelmien was een aimabele en wijze vrouw. Bij de probusclub zal ik haar inbreng zeker missen.

 • Beste familie, Gecondoleerd met het overlijden van Wilhelmien. Fijn dat ik laatst nog ( als oud collega van toen nog het Bejaardenhuis) bij haar op bezoek kon komen, heel bijzonder. Zeker om van haar, haar afscheidsboekje in ontvangst te mogen nemen wat voor mij zeer waardevol is. Heel veel sterkte!

Comments are closed.

loader